Υπηρεσιακά λεωφορεία Εκτύπωση
Με την ευκαιρία της ανανέωσης της σύμβασης των υπηρεσιακών λεωφορείων, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων θα ήθελε να έχει μια εικόνα σχετικά με τις ανάγκες των συναδέλφων στο θέμα των μετακινήσεών τους.

Παρακαλούμε λοιπόν, να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα όσοι συνάδελφοι θα ήθελαν να χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά λεωφορεία έχοντας υπόψη ότι η ώρα άφιξης στο Δημόκριτο θα είναι 7:30 και η ώρα αναχώρησης 15:00.

Ιδιαίτερα όσοι συνάδελφοι κατοικούν σε δήμους της Ανατολικής Αττικής όπως Γέρακα, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Κορωπί, Μαρκόπουλο κ.α. ας μη διστάσουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Επίσης αν κάποιοι από τους συναδέλφους ερευνητές, υποτρόφους, κλπ ενδιαφέρονται, μπορούν να μας το δηλώσουν συμπληρώνοντας και εκείνοι την φόρμα δήλωσης 1.

Ακόμα, ενδιαφέρον θα είχε να ξέρουμε πόσοι συνάδελφοι θα χρησιμοποιούσαν τα λεωφορεία και ποιες ώρες, αν υπήρχε μια τακτική διαδρομή από και προς τον κοντινότερο σταθμό του μετρό. Έτσι, αν πάλι κάποιοι δεν εξυπηρετούνται με τα υπηρεσιακά λεωφορεία με την πιο πάνω λύση, ας μας ενημερώσουν για αυτή την περίπτωση συμπληρώνοντας την φόρμα δήλωσης 2.
Τις δηλώσεις μπορείτε να τις στέλνετε στα παρακάτω fax και emails, ή στα μέλη του Δ.Σ. Του Συλλόγου Εργαζομένων.
Emails:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.             Fax Συλλόγου: 210- 6503974
Τρίτη, 07 Απρίλιος 2009 12:20